Priser & regler for adgangskort

Alle børn som er bosiddende i Øster Hurup eller bor i oplandet til Øster Hurup og er mellem 1 og 13 år kan have et adgangskort til Øster Hurup Legeland.

Adgangskort til legelandet kan kun lavet af forældre – da det er et familie kort

Så bedste forældre kan ikke lave et fælles kort på alle deres børnebørn eller naboens børn sammen med ens egne…

Når du besøger legelandet kan du ved ankomst oplyse at du ønsker at få lavet et adgangskort og hvis du har betalt entre og derefter ønsker at lave det om til adgangkort kontaktes de i reseptionen og det lavet om til adgangkort og din entre refunderes… men det er kun muligt hvis du er weekend gæst – da legelandet kører uden bemanding til hverdag.

eller du kan oprette et adgangskort her på hjemmesiden.
Når du sender dine oplysninger til Øster Hurup Legeland via hjemmesiden, så opretter vi adgangskortet – bestilles kortet inden onsdag ligger det klar til jer den kommende weekend til afhentning lørdag eller søndag hvor vi har bemanding på til at hjælpe jer godt igang med jeres nye kort…
Med et adgangskort må I besøge Øster Hurup Legeland, så tit som I vil. Om det er barnets forældre, bedstefar eller venner, der tager børnene med i Øster Hurup Legeland er frivilligt.

Ved bortkomst af adgangskort koster et nyt 50 kr.

Husk at der pålægges et PBS gebyr på 7,50 kr. ved opkrævning af månedkort gæster…

Husk at det kun er de børn, der er oprettet på adgangskortet der må gå ind på kortet. Opdages snyd koster det 500 kr. i bøde – hele legelandet er video overvåget…

Har børnene en ven med, så skal der betales for barnet – ven koster 100 kr. Du må selvfølgelig gerne have andres børn med, hvis de har et adgangskort. Adgangskortet skal medbringes og registreres i kortlæseren. Tager man et barn ind, der ikke er betalt for i betalings automaten eller ikke har adgangskort, koster det 500 kr. i bøde.

Ønsker du at opsigelse kan du gøre følgende.
Send os en mail på info@ohlegeland.dk Navn og kort nr.

Betingelser:

Når man tegner et adgangskort er det bindende i løbende måned + de to kommende måneder…

Ved opsigelse har man løbende måned + 1 måned i opsigelse…

Man kan tidligst opsige i måneden efter den måned man har meldt sig ind, herefter løbende måned + 2 måneder. F.eks. melder du dig ud den 20. januar, hæves der sidste gang på din konto den 1. marts og du må så besøge Øster Hurup Legeland i hele februar og marts. Genindmeldelse koster 100 kr. pr. familie.

OPSIGELSE AF MEDLEMSSKAB SENDES PR. MAIL TIL : INFO@OHLEGELAND.DK

OBS: HUSK AT SKRIVE KORT NR. (SOM STÅR PÅ KORTET) I MAILEN

Adgangskort

Alle børn mellem 1-15 kan have et adgangskort. LIGE NU ER INDMELDELSE OG ADGANGSKORT GRATIS.

Pris for 1 barn 75 kr. pr. måned
Pris for 2 børn 125 kr. pr. måned
Pris for 3 børn 150 kr. pr. måned
Pris for 4 børn 175 kr. pr. måned
Pris for 5 børn 200 kr. pr. måned
Voksne Gratis