Velkommen til Øster Hurup Legeland et legeland med hygge og charme – for små og store børn …

I Øster Hurup Legeland er der både liv i hverdage og weekend, da vi har weekendturister, feriegæster fra sommerhusene og weekendferie familier.
Til hverdag ønsker vi at kræse om de lokalt boende, som har mulighed for at købe månedskort og dermed komme oftere med forældre eller bedsteforældre… og eventuelt holde deres fødselsdag hos os i vores flotte fødselsdagsrum på første sal…

Ved oprettelse af et adgangskort får hver familie deres eget personlige adgangskort, som de skal bruge for at komme ind. Kortet køres forbi kortlæseren og døren kan åbnes.

Om det er mor, far, bedstefar eller naboen, der tager børnene med i Øster Hurup Legeland, er op til Jer. På denne måde kan bedstefar hente børnene i børnehaven og tage dem med i Øster Hurup Legeland indtil mor og far får fri fra arbejde, alt sammen uden det koster ekstra.

Hvis man ikke ønsker et adgangskort til Øster Hurup Legeland, kan man også betale kontant for hvert enkelt besøg. Der er en automat ved indgangen, der tager imod pengesedler. Når man har betalt for det antal børn man har med, trykker man på døren for at komme ind.

(Eks. tryk 2 for to børn – kom 200 kr. i automaten – og tryk to igen og tryk derefter på døren)

I weekenden har vi personale på i receptionen som står glade og klar til at tager imod jer og hjælpe/svare på spørgsmål:-)

Øster Hurup Legeland


Hvad er der i Øster Hurup Legeland:

Der er et stort jungleland, hvor man kan løbe rundt/klatre/kravle og sno sig igennem de tre etager af jungle, med ruchebane ned fra det øverste – og sejt klatrerør over gangen og bolde i midten af junglelandet.
Leg for de mindste med legehuse – lille bane med små biler.
Hyggeområde hvor det er muligt at læse en bog højt for dem som har lyst til at lytte.
Tegneområde hvor fantasien kan slippes fri på papir.
Mini fodboldbane.
Boldkanon område med 6 boldkanoner – som ligger for sig selv til de lidt større, hvor man kan bygge fort og lege krig med mere lyd på.
Airhockey borde samt spillemaskiner for de lidt større.

I hele vores legeområde har vi lavet små hyggeområder, hvor forældre/bedsteforældre kan sidde og nyde noget koldt eller varmt og samtidig have et øje på børnene mens de leger.
Der er adgang til caféen ”Det Gamle Hotel” hvor det er muligt at købe lækkerier
Det er også tilladt at tage egen mad med, som kan nydes i vores spiseområde, som ligger ved indgang/udgang.